Синята коалиция май не разбира: Бойко Борисов НЕ ??СКА да работи с вас!

Мартин Димитров днес пред “Панорама“:

    Днес публикувахме специална декларация, в която се казва, че Синята коалиция ще подкрепи правителство на ГЕРБ. Това, което обаче липсва, е споразумение за общи действия. ??дват трудни времена и на нас ни се иска??е още от сега заедно да работим по управленската програма, каза Димитров.
    Едно правителство на малцинството ще бъде в деликатна ситуация да ре??ава тежки проблеми. Ние не настояваме за министерски постове, а искаме да работим заедно по управленската програма. Претендираме, че имаме доста качествени хора, които могат да помогнат да бъдат избегнати най-големите рискове, каза още Мартин Димитров.

??зглежда, че Мартин (съответно Синята коалиция) не разбират нещо много просто:

Бойко Борисов НЕ желае да работи с вас! Той не иска ва??ите качествени хора, нито пък иска да работи заедно с вас по управленската програма.

Прочетете го пак, разнищвайте го, колкото си искате, напи??ете си го с ГОЛЕМ?? букви, но в края на краищата го приемете, преглътнете и престанете да му се натискате, защото ставате сме??ни. По-добре помислете какво ще правите в ролята си на нито опозиция, нито управляващи в Парламента. Вярно, че с 15 депутати нямате големи възможности за маневриране, още повече, че “Атака” подкрепи безусловно ГЕРБ, но все пак имате, ако не друго, то поне микрофони и ефирно време. ??наче жалко и за моята подкрепа през декември 2008 г. за Мартин.

____
П.П. Мартин Димитров е публикувал изказването си пред Народното събрание. Вижда се много ясно, че не само не е разбрал още, че Бойко Борисов не иска да работи с тях, но е отправил пожелания и препоръки, които останаха нечути – напр. да няма агенти на Държавна сигурност в ръководството на Народното събрание. Впрочем, след като знаем, че “Атака” е заявила подкрепата си за ГЕРБ, не виждам какво още може да се иска от останалите партии (РЗС, ДСБ, СДС) – те нямат лост за въздействие върху Бойко Борисов.

This entry was posted in Bulgaria, на български. Bookmark the permalink.

One Response to Синята коалиция май не разбира: Бойко Борисов НЕ ??СКА да работи с вас!

  1. Кръстю says:

    ??нтересното е,дали САМО Б.Борисов не желае да работи със Синята коалиция, или някой го “съветва”…Мисля,че до края на годината ще се поизясни…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.