Внимание: фал??ив Румен Петков във Facebook!

Внимание!

Предупреждавам всички ползватели на Facebook, че потребителят с името Rumen Petkov и представящ се със снимката на политика от БСП Румен Петков всъщност не е истинският Румен Петков.
Чух се преди малко с истинския Румен Петков по телефона. Той каза, че не се е регистрирал във Facebook (нещо, в което аз не съм се и съмнявал:) и че това е спекулация.

Няма да се изненадам, ако Rumen Petkov се опита да спретне някой компромат, защото на някои на??и журналисти няма да им хрумне да правят много-много проверки и ще приемат профила във Facebook за истински.

update: ??зглежда след моята статия човекът е изтрил профила си. За щастие има свидетели на неговите действия.

This entry was posted in Bulgaria, politics, на български and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Внимание: фал??ив Румен Петков във Facebook!

 1. turin says:

  Вени, все пак Facebook е просто един уеб-сайт. ??скам да кажа… тъй де, чудо голямо 🙂 Едва ли някой вярва напълно и непоколебимо на данните там. Не е и нужно 😉

 2. Проблемът не сме аз и ти, а това, че има сума ти хора, които биха повярвали. А между тях има и журналисти и от изказването на този “Румен Петков” биха направили някоя голяма статия, скандална, от която после седмици наред няма да можем да измием образа на България. Бих си представил публикация, в която “Румен Петков” обяснява какви схеми за кражби на пари има и т.н. Ще се появи после някой журналист от “Хералд Трибюн”, който ще напи??е поредната доза глупости, базирани на Facebook…

 3. Десен says:

  Румен Петков 100% не знае какво е фейсбук, я кажи колко минути му обяснява??е за какво става въпрос?

 4. Знае??е. Говорихме не повече от минута по темата.

 5. Penko Gadjev says:

  Вени, Facebook не може да помогне на Запалката да се изложи повече, отколкото си се излага нормално. А ти сигурен ли си, че не е бил на две-три ракийки и наистина не се е записал във Facebook?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.