Бойко Борисов хванат в крачка

Според блога за Бойко, кметът не е бил награден с орден, както пи??е по дне??ните вестници.

На??ите медии пи??ат:

Руските спецслужби наградиха столичния кмет Бойко Борисов за борбата му с международния тероризъм. Генерала получи отличието на церемония за честването на 10-годи??нината от създаването на Центъра за специални операции към Федералната служба за безопасност в Москва. Празненството бе в понеделник вечер. Тогава Борисов бил на една маса с руския премиер Владимир Путин, който има същия орден.

а блогът за Бойко твърди:

…дори от вероятно нарочно размазаната снимка на “ордена” се вижда, че това… не е орден, а обикновен нагръден знак, при това номер 230, т.е. освен Бойко още 229 човека са го получили – напълно обичайна практика на подобни служби, които раздават тези знаци като значки по случай 10-ата си годи??нина.
Нещо повече – на сайта на премиера Путин не се вижда да е бил на някаква вечеря на 13-и октомври, а и Yandex също показва, че не знае за такава новина (потърсете и ще се убедите).

Както казва??е Маргарита Михнева – две истини не може да има.

Въпросът е защо му трябва на Бойко Борисов да казва, че е получил орден, след като е видно, че е получил нагръден знак? Впрочем този факт сам по себе си доказва, че руснаците продължават да поддържат връзки с него години след като е напуснал поста главен секретар, на който бе назначен по желание на Симеон Сакскобургготски.

_____
Заб.: според мен значката е с номер 78, а не 230 (или 250). Това 230 (250) е номерът на заповедта, с която е награден Бойко, а не поредният номер. Поне така тълкувам аз снимката.

This entry was posted in Bulgaria, на български and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.