Бойко Борисов блести в "Дневник"

Бойко Борисов е уникално явление в на??ия политически живот – факт, в който можете да се убедите сами след прочитане на неговото фундаментално интервю за македонския “Дневник“. Цитирано е отчасти и в блога на Жоро и Първан, които съм имал случай да похваля и друг път, ако не се лъжа.

Жоро и Първан са спестили някои от не по-малко интересните моменти, вижте сами (без превод; ако някой не е разбрал, да пи??е по-долу в коментарите) някои от тях:

во полици??ата, каде ??то го добива и генералскиот чин од на??висок ранг, според стандардите на НАТО. Бил државен секретар во МВР, каде ??то постигна забележителни резултати во борбата против криминалот и корупци??ата.

или

* Кои се следните Ва??и предизвици во политиката?

– ??маме една единствена цел: комунизмот да си замине засекога?? и да станеме нормална европска држава.

Ако не помните – преди няколко месеца каза, че единствената цел на ГЕРБ е да махне ДПС от политиката. Явно пред македонците това няма да върви, като се има предвид, че те без албанците не могат да имат правителство.

* Да, на??ите роднини од Бугари??а доаѓаа во Македони??а со специ??ална дозвола.
– Со тескере!

Ако някой не е разбрал – македонският журналист казва, че роднините им от България ходели в Македония (има предвид, разбира се, СФРЮ, а не БМРЮ) със специално разре??ение, което предполагам е разре??ението за посещаване на граничните райони – съществуващо за всички страни в соц.-лагера по онова време. Борисов обаче му отговаря още по-интересно. Аз лично не съм сигурен какво точно е казал.

* ??мате ли Вие свои медиуми?

– Немаме.

Не ми се пи??е повече. Който иска – да ходи да чете в оригинал или пък забавните и същевременно тъжните коментари на Жоро и Първан.

This entry was posted in Bulgaria, на български and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.