За силата на социалните мрежи – 2

Преди една седмица писах за силата на социалните мрежи и социалната помощ.

Днес с още по-голямо удовлетворение мога да кажа, че виждам за втори път силата на социалните мрежи, по-специално на Facebook. Само преди ден във Facebook се появи група в подкрепа на актьора Велко Кънев, който се лекува от рак на гърлото в Германия. В рамките на малко повече от 24 часа групата мина 6530 ду??и (в 22:53 часа днес).

??скрено се надявам, че мнозина са последвали призива на инициатора на групата и са превели пари по сметката за лечението на Велко Кънев.

Впрочем, инициаторът е известен във “Фейсбук” с псевдонима си “Луцифер Отличния” (Lucifere Excellent) и той тихо и кротко свър??и отлична работа!

Най-сърдечни благодарности и почитания за него и за всички, които се включиха в групата, а и продължават да се включват (в 23:00 вече са 6561 ду??и)!

?? моля ви – не само помагайте на и за Велко Кънев, а помагайте по принцип – винаги, когато можете.

Ако някой знае за други случаи на използване на социалните мрежи за постигане на бързи и ефективни резултати, моля дайте информация!

Пожелавам на Велко Кънев скоро??но оправяне и още дълги години да радва с играта и приказките си зрители, почитатели, приятели и близки!

This entry was posted in Bulgaria, на български, общество and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.