Месец август – време за размисъл

Да помислим върху списъка с имената на агентите от ДС, които работят в електронните медии.

Комисията го публикува тук (Майкрософт Word dokument, 855 Kb), а аз го слагам тук* в по-стандартния и по-безопсен стандарт на OpenOffice.org (.odt 156 Kb, можете да си свалите безплатния офис-пакет от openoffice.org).

    Някои по-интересни имена (в реда, в който са в списъка на Комисията по досиетата):
    Виктор Ангелоев, Тома Спространов, Атанас Свиленов, Владо Береану, Владко Мурдаров, Петър Вучков, Радосвет Радев, Краси Гергов, Петър Пунчев, Веселин Дремджиев, Красимир Узунов.

За вас не знам, но аз лично ще разми??лявам над този списък през месец август.

______
* – Kликнете с десния бутон на ми??ката и го запазете като “dosieta-zhurnalisti.odt”, а не като dosieta-zhurnalisti.zip, както ще ви подскаже безкрайно нелепият Microsoft Internet Explorer. За съжаление софтуерът, произведен от “Майкрософт” по традиция е некадърно направен, в случая ре??ава, че раз??ирението на файла е .zip, независимо от това, че то е .odt. Май е време да пи??а до Европейската комисия за тази поредна нагла проява на злоупотреба с монопола.
Благодяра на Петър Ванев за това, че откри бъг-а в “??нтернет ескплорър” и ми го посочи, за да напи??а бележката под линия.

This entry was posted in Bulgaria, на български, общество. Bookmark the permalink.

One Response to Месец август – време за размисъл

  1. pierrot says:

    Вени, само за сведение: като натисна на OO линка ми сваля архив, който има 25 файла, нито един документ и прилича на програма. Няма вируси, но не посмях да отворя каквото и да е. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.