??ван от "Сблъсък" ??офирал пиян

Чета в “Сега“, че ??ван – ТВ-водещ от “Сблъсък” бил карал пиян. ?? ударил боклукчийски камион. В Стара Загора.
По-интересна от новината е снимката, на която ??ван надува дрегера като участник в експеримента Drink and drive в рамките на инициативата “Шофирането не е игра”. ??деята била да се покаже влиянието на алкохола върху реакциите при ??офиране. Това е станало само две седмици преди той да бъде хванат пиян.
Вероятно с ??офирането в пияно състояние е искал да демонстрира не само на теория, но и на практика какви са реакциите на пияните водачи?

След случаят “Стависки” се надявах, че на??ите бележити личности ще си вземат бележка – не, ами ще направят преглед на цялостното си поведение. Оказа се, че не съм познал. Е, за щастие този път няма убити или вкарани в кома хора. Ударил бил камион за боклук. Човек да се чуди да се смее ли, да плаче ли.

След като “цветът на нацията”, един от “най-известните хора” е стигнал до там, че да кара пиян като трактор, не бива да се учудваме, че повечето хора гледат и повтарят поведението му. Само да им напомня (не, че ще прочетат този блог, но така де…):
Максим отърва (засега) затвора, а на ??ван ще му се размине само с отнемане на книжката (което едва ли ще го спре да кара – от приятели знам, че карат значително по-внимателно, когато са без книжка!), но на вас няма да ви се размине. Прокуратурата и съдът ще иска да накажа някой – за назидание, не за друго.

This entry was posted in Bulgaria, на български and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to ??ван от "Сблъсък" ??офирал пиян

  1. Георги says:

    Аз изрових кои са били другите лица на кампанията: http://www.ivanov.nu/blog/viewpost.php?p=170

    Залозите са неофициални, награден фонд за момента няма.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.