?? да празнуваме не можем… ЧНГ!

Коледа отмина, идва Новата 2011-а година.
Пожелавам на всички читатели, а и на всички хора да прекарат хубаво времето не само около празниците, но и през цялата Нова година!

Пожелавам на онези, които четат и между редовете – да не се ядосвате за пропуснатите ??ансове, да не се дразните от политиците, съседите, колегите и т.н.

Бъдете щастливи, но не за сметка на нещастието на другите около вас. Помагайте на хората да се научат да празнуват, като се веселят истински, заедно с околните, а не фал??иво, т.е. за тяхна, на околните, сметка.

Чета българските блогове и традиционните медии тези дни, без да мога да се начудя: защо, бе, хора, защо такава настървеност и в най-светлите християнски празници? Политиците злобеят, зъбят се едни на други. Натоварени с големите очаквания, те се оказват обикновени фал??ификатори. Заблуждават ни, че са вярващи, че почитат християнските празници, че искат доброто на народа, на страната и на Европейския съюз. ??… съсипват празниците със своите сквернословия, попържни, обикновени псувни, атаки срещу вярващи и невярващи, мъже и жени, гей и не, българи и чужденци…

Дано поне ти, читателю, успее?? да надскочи?? тази дребнавост, дано успее?? да прозре??, че има по-важни неща от дребнотемието на българските медии, от дребната злоба и завист, които са обхванали не само политиците, а сяка?? голяма част от населението… Бъди усмихнат и щастлив – щастлив заради себе си, заради това, че си помогнал поне на един непознат, че си казал една добра дума на някого, че си бил доволен от нещо хубаво, което си сторил за някой друг.

Да се научим да празнуваме като нормални хора! Честита Нова година на всички!

This entry was posted in Bulgaria, на български, общество. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.