Ало, а 100-те дни?

Вчера и днес чета по ??нтернет мнения за новите управляващи. Вижте някои от тях, от Facebook:

  Диян: Абе вярно ли е, че Цецка е била партиен секретар навремето?
  Anita: С това име бих се учудила, ако е била нещо друго…
  Диян: Не само партиен секретар, но и в явен конфликт на интереси с община Плевен след това. Хем била юрист на общината, хем защитавала частни дружества. Вис??ият адвокатски съвет така се произнесъл. Туй пи??ат разни сайтове. Може да не е вярно, но може и да е:
  http://www.vlastta.com/nivo1.php?id1=&id2=&id3=2862&table=analizi&sluchai=1
  Anita: Дори да си пълен аматьор в политическите наблюдения (каквато съм), не е трудно да се забележи, че ББ се е обградил с опортюнисти със съмнително минало. Някои ги предпочитат врели и кипели! (А сами говорят врели-некипели пред камерите.)
  Iliyan: Леля Цецка е Велика!

Не е нормално подобно отно??ение, както и другото – в което се нападат новите депутати, дори с думите, че не били красиви (sic!), че не знаели как се работи и т.н.

Дайте им 100 дни, за да видим що за хора са, защото аз лично не мога да си направя извод за новите хора преди да съм ги видял как работят.

За разлика от 2001 г., когато юпитата на Симеон бяха ясни и аз съм се изказвал за техните качества публично, сега не сме имали възможност да разберем кой какво мисли, с малки изключения, които звучат нормално, като Симеон Дянков, например.

This entry was posted in Bulgaria, на български. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.